The best Side of קידום אתרים בגוגל

יצוין, כי במקרים מסוימים, תהליך של קידום אתרים שלילי, יכול להתבצע על ידי המקדם דווקא על האתר שעבורו הוא מספק שירות, וזאת על מנת לווסת תנועה לא איכותית לאתר, הנובעת ממיקומים גבוהים של ביטויי מפתח לא רלוונטיים.

אחד הפרמטרים בעלי החשיבות לצורך דירוג האתר במיקום גבוה בתוצאות החיפוש הוא חווית המשתמש המסופקת לגולש (בה נעסוק בפרק נרחב, מאוחר יותר), ובפרט מהירות הגלישה באתר.

זאת משום שחידוש תוקף הדומיין לזמן ארוך עשוי להעיד על עסק רציני, שעתידו מובטח, הוא יציב ובונה תוכניות עבודה רב שנתיות לשמירה והעלאה של ערך הנכס הדיגיטלי.

במקרים כאלו, מטרתו של פרסום התוכן הוא הרבה פעמים לתפקד כתזכורת לכך שהעסק חי וקיים וממשיך לספק שירותים.

אתר שמציג תנאים משפטיים, ובפרט אתר שמבוצעות בו מעת לעת עסקאות הכוללות סליקה של כרטיסי אשראי, נחשב, בנסיבות מסוימות ובהתקיים תנאים שונים, לאתר מהימן יותר מבחינת מנוע החיפוש.

חשוב לדעת על ביטויים ותחרות – למרות שקידום אתרים זה תחום צעיר יחסית, אפשר להגיד שהתחרות גדלה, ברוב התחומים, כל הזמן. ככל שאתם נכנסים לתחום הזה מאוחר יותר, כך תצטרכו לעשות יותר עבודה על מנת לצמצם פערים עם המתחרים שחלקם התחילו הרבה לפניכם.

ההחלטה הזאת תתבסס, בין היתר, על מצבו ההתחלתי של האתר (כמה קישורים חיצוניים יש לאתר וכמה תוכן איכותי קיים בו), על מצב המתחרים, על הנישה שבה אתם פועלים, על הדרך שבה הגולשים יצרכו את התוכן שלכם בפועל (בנישות מסויימות, לא תהיה לכם כל ברירה, אלא לכתוב אך ורק למנוע החיפוש), על ההיצע והביקוש של כותבי תוכן איכותיים בתחום ועוד.

כמובן שאין לזה סוף ותמיד אפשר לשפר עוד ועוד, אבל בגדול – השאיפה היא לגרום לאתר הלקוח שלכם להיות חזק יותר מכל האתרים שכרגע מתחרים בו.

לעומת זאת, שיעור הקלקות גבוה של גולשים על תוצאת חיפוש, יחד עם מדדים נוספים get more info כמו זמן השהיה שלהם באתר, מספר הדפים בהם צפו ומדדים נוספים, יכול לאותת לגוגל על תוצאת חיפוש רלוונטית לשאילתות מסוג זה שביצע הגולש.

מעריך אתכם מאוד וממליץ בחום לכל מי שצריך קישורים לאתר/תוכן כתוב :)...

פרמטר נוסף שגוגל לוקח בחשבון וכדאי להתייחס אליו בכל מדריך קידום אתרים הוא בעצם תוך כמה זמן האתר שלכם נטען.

מקדם אתרים שנמצא בשלב האופטימיזציה יעבור בין העמודים באתר, ולפחות בין החשובים שבעמודים, ויוודא כי הכותרות הראשיות והמשניות בכל מאמר באתר הוגדרו היטב.

לאחר שסיימנו את מחקר מילות המפתח אנו נעשה רשימה כאשר בעמודה אחת יש את מילת המפתח, עמודה שניה מספר חיפושים חודשיים, עמודה שלישית תחרות ועמודה רביעית – איזה עמוד באתר אנו רוצים לדרג על אותה מילת מפתח / ביטוי.

אולם, האתגר האמיתי של מנוע החיפוש הוא להחליט באיזה סדר להציג את תוצאות החיפוש שכבר קיימות באינדקס לגולשים השונים. כיצד יודע, אם כן, מנוע החיפוש איזו מתוצאות החיפוש היא רלוונטית לשאילתא שביצע הגולש?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *